OM PROFSAFE

Vår affärsidé
Profsafe ABs affärsidé är att vi via kunnig personal, hög servicenivå, brett sortiment och med snabba leveranser i rätt tid ska skapa nöjda kunder som gärna återkommer till oss för nya affärer.
Våra produkter ska hålla en hög kvalitetsnivå till marknadsmässiga priser och vårt sortiment ska ständigt utvecklas och följa marknadens behov.
 

Om Profsafe

Profsafe Group har under 30 år levererat säkerhetsprodukter för organiserad förvaring till människor och organisationer.
Vi levererar säkerhet och trygghet till kunder runt om i världen under vår paroll "SAFETY FIRST".

Vi började med säkerhetsskåp för vapen i samband med införande av vapenförvaringslagen i början av 1990-talet och har över tid breddat och fördjupat vårt erbjudande till en stor variation av säkerhetsprodukter för säker, trygg och organiserad förvaring.

Många av våra kunder önskar att produkterna uppfyller högt ställda krav på certifiering av inbrottsskydd och brandskydd var för sig eller i kombination. Våra skåp tillverkas uteslutande av stålplåt vilket ger lång livslängd till produkten och hög fokus på tillförlitlighet och kvalitet.
Under åren har vi vuxit både organiskt och via förvärv och tillgodoser våra kunders högt ställda krav på leveransservice och kvalitet. 
 

Runt om i landet finns våra säljare placerade på våra försäljningskontor. I Anderstorp och Oslo har vi lager av våra standardprodukter och på huvudkontoret i Anderstorp finns vårt serviceinriktade gäng som alltid kan hjälpa er med såväl teknik- och produktfrågor som praktiska frågor runt leveranser och annat.

För ytterligare information  kontakta oss gärna på info@profsafe.se eller 0371-52 32 90.